CIRKULÆR ØKONOMI SALON

11. marts 2016, kl. 15.00-17.00
Lendager Group, Grønttorvet 280, 1 th, 2500 Valby

Mange taler om omstillingen til Cirkulær Økonomi og de implikationer det har for de materialer, der bruges i både industrien og vores dagligdag. Men der er endnu få konkrete eksempler, der beskriver, hvordan vi i praksis anvender de nye cirkulære forretningsformer.

Lendager Group har gennem de sidste år specialiseret sig i cirkulære løsninger og vil til Salonen den 11. marts præsentere cases der viser, hvordan det kan gøres.

Kom og hør Ida Auken (MF, Radikale Venstre og tidl. miljøminister), Lene Espersen (Direktør, Danske Ark og tidl. justitsminister), Michael H. Nielsen (Direktør, Dansk Byggeri) og Anders Lendager (CEO, Lendager Group) fortælle om de nyeste tiltag inden for cirkulær økonomi – og tegne et billede af potentialerne for den danske byggebranche internationalt og nationalt. Værten på dagen vil være Rasmus Rune Nielsen fra Dansk Arkitektur Center.

Efter oplæggene er der mulighed for at opleve, se, studere og mærke de mange forskellige materialer som Lendager Group arbejder med. For eksempel hvordan gamle flasker kan upcycles og blive til filt, som bruges i Lendagers akustiske paneler, eller hvordan vi med den rette indretning og materialer kan skabe sunde boliger og forbedre indeklimaet i bygninger.

Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig salonen ved at sende en mail med navn og organisation til events@lendagerark.dk senest den 1. marts 2016.

Vi opdaterer løbende information om Cirkulær Økonomi Salonen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig!

PROGRAM

 • 15.00 – 15.10: Ankomst
 • 15.10 – 15.20: Velkommen
 • 15.20 – 15.40: Ida Auken, MF Radikale Venstre
  EUs handlingsplan for CØ og potentialet for Danmark
 • 15.40 – 16.00: Lene Espersen, Direktør, Danske Ark.
  Cirkulær Økonomi og nye forretningsmodeller – arkitekternes gyldne mulighed
 • 16.00 – 16.20: Michael H. Nielsen, Direktør, Dansk Byggeri
  Byggebranchen og den grønne omstilling
 • 16.20 – 16.40: Anders Lendager, CEO, Lendager Group
  At arbejde med CØ: Konkrete eksempler på hvordan omstillingen er igang og de foreløbige resultater
 • 16.40 – 17.00: Q&A
 • 17.00 – Lidt til ganen og materialeudstilling