CONNY WAGNER CHRISTOPHERSEN ER NY TEKNISK DIREKTØR I LENDAGER UP

Lendager UP opruster med en af Danmarks mest erfarne profiler, Conny Wagner Christophersen, i rollen som Teknisk Direktør! Conny har mange år bag sig i branchen i blandt andet NCC, hvilket betyder, at hun kan levere en stærk og vigtig forståelse for entreprenøren. Desuden er Conny medlem af repræsentantskabet i Realdania og bestyrelsesmedlem i Fonden Amager Bakke.

 

Anders Lendager, CEO og grundlægger af Lendager Group, udtaler om ansættelsen:

“Vi vil sikre en kompetent professionalisering, og her betyder Connys mangeårige erfaring på entreprenørsiden, at vi med hende på holdet kan levere en stærk, professionel og kompetent forståelse af entreprenøren – og de processer og potentialer, der ligger her. Conny er en af de stærkeste kompetencer indenfor faget, og vi er derfor utroligt glade for at have hende som en del af Lendager”

 

Conny er særlig kompetent til at tænke på tværs af byggeprocessen og bruge sin mangeårige entreprenørerfaring til at skabe sammenhæng mellem bygherrens behov, de valgte løsninger og den økonomiske ramme. Med den stærke baggrund vil Conny bidrage til en styrkelse af Lendager UPs profil, når det gælder om at udvikle og distribuere upcylede byggematerialer som et professionelt og seriøst alternativ til konventionelle løsninger.

 

Hovedpersonen selv siger om sin start i Lendager UP:

“Jeg vil gerne være med til at bane vejen for den bæredygtige udvikling i branchen – og jeg glæder mig derfor over jobbet, hvor jeg ser, at jeg med mit kendskab til branchen kan være med til at skabe nogle værdifulde løsninger”

 

Læs mere om nyansættelsen i Politiken Byrum.

#denbedsteibranchen #connywagnerchristophersen #tekniskdirektør #lendagerup