ER DU KLAR TIL AT SE BÆREDYGTIG HISTORIE I BYGGEBRANCHEN?

Så kig med her! For Lendager UPs murstensmoduler monteres netop nu i Ressourcerækkerne – et bæredygtigt boligbyggeri med 29 rækkehuse og 63 lejligheder skabt af upcycle byggematerialer.

I Ressourcerækkerne anvender vi ikke bare konventionelle mursten. Nej, i projektet anvender vi helt unikke murstensmoduler, som Lendager UP har udviklet i tæt samarbejde med vores fremragende samarbejdspartnere. Og det er mursten med karakter og historie, for en stor del af murstenene upcycles af gamle mursten fra Carlsberg-bryggerierne i Valby!

Udover murstenene upcycler vi også træaffald fra Københavns Metro i bebyggelsen – uden at gå på kompromis med kvalitet, funktion og æstetik. Vi er enormt stolte over endnu en gang at vise verden, hvordan bæredygtig og cirkulær arkitektur skabes i praksis.

Ressourcerækkerne udvikles i tæt samarbejde med vores venner NREP, Arkitektgruppen og MOE A/S. Og byggeriet er endda nomineret til en Danish Design Award for sit nytænkende og bæredygtige design!

#ressourcerækkerne #upbricks #aldrigsetfør #upcycling #cirkulærøkonomi #bæredygtigarkitektur #nrep #arkitektgruppen #moe #lendagergroup