INDVIELSE OG ÅBENT HUS I UPCYCLE HOUSE OG MINI-CO2 HUSENE!

I dag har der været minister og presse besøg til indvielsen af UPCYCLE HOUSE og vi er selvfølgelig meget stolte af at kunne vise UPCYCLE HOUSE frem til offentligheden!

Her på LENDAGER ARKITEKTER er “upcycling” et naturligt næste skridt efter det store fokus på bygningers energiforbrug i driftsfasen. Her rettes opmærksomheden nemlig også i stigende grad på energi- og ressourceforbruget når byggematerialer produceres og transporteres, i bygge- og anlægsfasen, samt når bygningen eller bestemte bygningsdele er udtjent.
Upcycle House er bygget ud fra disse principper, og var det første af seks nu færdigt byggede bæredygtige huse i projektet “MiniCO2 husene” som havde hvert deres fokus på bæredygtighed.

Alle projekterne er nu færdigt byggede, og Realdania Byg og de mange aktører i projektet “MiniCO2 Husene” inviterer til åbent hus i de færdige byggeeksperimenter. Mød op lørdag og søndag den 21. og 22. juni klokken 11.00-14.00 på Steensager 2-10 i Nyborg på Fyn.I de kommende måneder vil det også være muligt at se projekterne. Alle søndage fra den 29. juni og til og med den 31. august er der adgang til de seks huse fra kl. 13-15.

Er man særligt interesseret er der også:
mulighed for at tilmelde sig rundvisninger

Andre nyttige links:
realdanias udgivelse om Upcycle House som .pdf
DR2 morgens rapportage om MiniCO2 husene på vimeo
Realdanias præsentation af projektet på youtube