INTERNATIONALT FOKUS PÅ RESSOURCE CITY

Udlandet har fået øjnene op for Ressource City – verdens første ressourceeffektive industrielle klynge med virksomheder der producerer genbrugs- og upcycle produkter -, som Lendager Arkitekter og Lendager Strategi har udviklet for Næstevd Kommune. Således kan man i denne uge læse artikler om Ressource City i aviser i Frankrig, Tyskland, Brasilien, Rusland, Canada, Belgien, Luxembourg og Indien.

Vi er selvfølgelig stolte over at den internationale presse har valgt at sætte fokus på Ressource City. Men vi er især begejstrede over de udviklingspotentialer der er på globalt plan, hvis byer over hele verden lader sig inspirere af Ressource City, og fremover tænker bæredygtig udvikling lige så visionært som det er gjort i Næstved.

Du kan læse mere om de forskellige dele af projektet ved at klikke på en af de tre overskrifter: “Strategi og visionsplan“, “Helhedsplan“, og “Ressource Centeret“.

Du kan finde de internationale artikler ved at klikke på det pågældende land: FrankrigTyskland, Brasilien, Rusland, Canada, Belgien, Luxembourg og Indien.