LENDAGER ANSAT VINDER INNOVATIONSPRIS FOR FN’S BÆREDYGTIGHEDSMÅL

Sidste uge var tusind unge talenter inviteret til at deltage i UNLEASH Lab 2017, som er en innovationskonkurrence, hvor unge fra 129 lande dyster om at udvikle løsninger, så vi kan opnå FN’s verdensmål.

Nicholas Ransome, der til dagligt arbejder som arkitekt hos Lendager Group, var på det vindende hold, der i mandags blev udråbt til vindere af kategorien Urban Sustainability. Sammen med fire andre unge talenter fra henholdsvis Frankrig, Australien, Nigeria og Danmark udviklede Nicholas et koncept, der gør det muligt at omsætte brugte byggematerialer til nye, brugbare byggeressourcer – frem for at de deponeres på lossepladser. Da materialer fra nedrevne bygninger i dag udgør cirka halvdelen af al deponeret affald på verdensplan, er holdets koncept et løsningsforslag til et stort globalt problem.

 

Fra Lendager Group var Anders Lendager inviteret til at tale om vores arbejde med en cirkulær ressourcekæde i byggeindustrien, og vi fik ydermere fornøjelsen af at kunne vise dele fra vores udstilling WASTELAND til åbningen af UNLEASH.

 

Vi er meget glade for at være en del af et globalt arbejde for en mere bæredygtig fremtid.

 

UNLEASH vinderholdet bestod af:

Zoé Bezpalko, Frankrig. Ansat ved Autodesk USA
Clare McCracken, Australien. Ansat ved RMIT University
Kunmi Odufuye, Nigeria. Ansat ved Shelter Afrique
Gitte Gylling Olesen, Danmark. Ansat ved Rambøll Denmark
Nicholas Ransome, Danmark. Ansat ved Lendager Group

Photo credit: UNLEASH / Alex Luka Ladime