ØKONOMIMEDARBEJDER SØGES TIL LENDAGER GROUP

Lendager Group vokser hurtigt! Derfor søger vi nu en selvdrevet økonomimedarbejder, der sætter en ære i at løse alle de daglige opgaver i en økonomifunktion.

Du vil komme til at arbejde med:

  • Kreditorbogholderi
  • Regnskabsmæssige afstemninger og opfølgning
  • Medarbejderudlæg
  • Projektregnskab og fakturering herunder debitoropfølgning
  • Udvikling og optimering af eksisterende processer

Du er formentlig i starten af din karriere – og vi forventer, du har en relevant faglig uddannelse og er helt fortrolig med de basale regnskabsprincipper.

Vi stræber efter at automatisere flest mulige daglige opgaver – og benytter E-conomic og EazySoft. Lyst og forståelse for at optimere IT-systemer, samt erfaring med Excel, vil derfor være en fordel.

Du tager ansvar for egne opgaver, er serviceminded og god til at kommunikere. Desuden har du fokus på detaljerne med en altid pragmatisk løsningsorienteret tilgang til opgaven.

Send din ansøgning og CV senest den 6. februar 2018 til økonomichef, Steen Rømer, på sr@lendager.com. Vi holder løbende samtaler, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 25100273.

 

Om Lendager Group:

Lendager Group er en innovativ og ambitiøs virksomhed med stor vækst, som har til mål at skabe forandring i det byggede miljø. Vi har specialiseret os i at udbrede cirkulær økonomi i fremtidens bæredygtige byer, bygninger og virksomheder. Vores mål er at skabe et oplevelsesfyldt, sundt, socialt, grønt og økonomisk rumligt samfund. Et samfund, hvor ren luft, vand og jord, vedvarende energi samt ressourcebevidsthed skaber en æstetisk, helhedsorienteret og mangfoldig arkitektur.

Vi søger konstant nye muligheder for at anvende ressourcerne omkring os til at sikre, at bygninger og byer er en aktiv del af løsningen på vores globale klimaudfordring. Vores langsigtede mål er at blive globalt markedsledende indenfor cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet.