PROJEKT I ØRESTAD SYD VUNDET

I Ørestad Syd har Lendager Group vundet konkurrencen om et byggefelt med projektet Upcycle Studios, et boligprojekt på 3500m2. I projektet tager vi kærligt hånd om et udfordret byggefelt, der ligger mellem erhvervsbyggeri og boliger, og skaber samtidig en række unikke boliger tilpasset den moderne families behov og livsstil.

Mange af os ved, at det kan være svært at få familieliv og arbejdsliv til at passe uproblematisk sammen. Dette udbredte problem tager vi seriøst og kommer med en løsning på i vores fleksible Upcycle Studios. For hér har man som beboer mulighed for enten at indrette hele huset som bolig til en stor familie, dele den op i bolig og erhverv – eller endda udleje den ene del i kortere eller længere perioder. Tænkt at kunne skære pendlingstiden væk for derved at kunne være mere sammen med familien. Det er muligt hér.

Upcycle Studios tager også bæredygtighed alvorligt og satser på en høj grad af upcycling i byggematerialerne. De store, flotte vinduespartier skabes af kasserede vinduer fra renoveringsprojekter, og betonen er vores egenudviklede upcycle beton, hvor tilslaget består af genbrugt beton – noget der sparer miljøet en hel del CO2-udledning.

Vi glæder os til at invitere jer inden for i Upcycle Studios.

Link til By & Havn.