Efterspørgslen efter bæredygtige byggematerialer er i voldsom vækst. For at forstærke salgs- og marketingindsatsen har Lendager UP pr. 1. maj 2019 derfor ansat Christian Wittrup som Head of Commercial. Han kommer til at referere til teknisk direktør i Lendager UP Conny Wagner Christophersen. Christian kan kontaktes direkte på csw@lendager.com og du finder vores produktkatalog her.

Karriere i byggebranchen

Christian Wittrup er uddannet civilingeniør og har en imponerende karriere i byggebranchen bag sig – i både entreprenør- og leverandørleddet – senest fra AB Clausen Rådgivende Ingeniører.

”Byggebranchen efterspørger bæredygtighed. Men udfordringen indtil nu har bl.a. været, at materialerne er svære at få adgang til. Det problem har vi løst. Vi grundlagde i 2015 Lendager UP med det formål at producere bæredygtige materialer, og nu er virksomheden klar til at levere til hele byggebranchen.  Vi er derfor utrolig glade for, at Christian Wittrup har sagt ja til at hjælpe os med at få budskabet ud,” fortæller Anders Lendager.

”Lendager UP udgør en vigtig brik i den bæredygtige omstillings store puslespil. FN’s bæredygtige Verdensmål nr. 17: Partnerskab for handling, udgør for mig hele grundessensen i mit skifte. For omstillingen vil kun ske ved en fortsat fælles indsats med brancheforeninger, test-institutter, bygherrer, styrelser og myndigheder, ingeniør- og arkitektvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, entreprenører, andre materialeleverandører osv. Jeg ser det som et stort privilegie, at jeg fremadrettet kan sige til mig selv, min familie (især mine børn), mine venner og mit professionelle netværk, at hver mail jeg sender, hvert opkald jeg fortager og hvert møde jeg deltager i, har det ultimative sigte at skabe en mere bæredygtig dansk og international byggebranche,” fastslår Christian Wittrup.

Baggrund

Christian er 43 år gammel, gift med Cathrine og sammen har de børnene Cajsa (7) og Carl (4), og er bosat i Søborg. Christian er uddannet civilingeniør indenfor byggeri og miljø (DTU, Lyngby) og har suppleret med HD i Organisation og Ledelse (CBS, Frederiksberg). Christian har tidligere arbejdet 3 år i entreprenørleddet, 9 år i leverandørleddet, 2 år som selvstændig og senest fra AB Clausen Rådgivende Ingeniører.