UPCYCLE STUDIOS I POLITIKEN BYRUM OG BØRSEN

Politiken Byrum har skrevet denne fremragende artikel om vores bæredygtige og cirkulære byggeri Upcycle Studios, som netop har haft rejsegilde og er klar til indflytning om få måneder!

I projektet har vi anvendt genbrugsbeton udviklet af betonaffald fra Københavns Metro, genbrugstæ udviklet af træaffald fra Dinesen og upcycle vinduer fra almene boliger i Nordjylland. Upcycle Studios er ifølge Politiken Byrum “upcycling i kommerciel skala”!

Du kan ligeledes i artiklen “Det er første gang, vi gør det her – så der er også noget udvikling i det” i dagens Børsen læse mere om Upcycle Studios og vores nytænkende tilgang til materialegenanvendelse og bæredygtigt byggeri. En tilgang, som skaber fremtidens arkitektur omkring cirkulær økonomi.

 

Anders Lendager, CEO og grundlægger af Lendager Group, udtaler om Upcycle Studios:

“Idéen om nulenergihuse er forældet. Bygninger skal også i produktionsprocessen være tænkt bæredygtige – og de skal samtidig bidrage med at skabe energi. Vi viser med verdens mest bæredygtige og cirkulære boliger i Upcycle Studios, at upcycling er en fast del af fremtidens byggeri”

 

Lendager Group har på tværs af Lendager ARC og Lendager UP udviklet projektet og materialerne i tæt samarbejde med NREP, Arkitektgruppen, MOE samt vores andre fantastiske samarbejds- og sparringspartnere.