UPCYCLING PÅ DEN NYE ARKITEKTSKOLE I AARHUS

VI BLIVER EN DEL AF NEW AARCH!

Bygningsstyrelsen vil øge vidensgrundlaget og erfaringerne med genanvendelse og upcycling i byggeriet i praksis. Derfor har Bygningsstyrelsen afsat midler til at udvikle og inkludere upcyclede byggematerialer i den nye arkitektskole i Aarhus gennem et samarbejde med Lendager Group!

 

Lendager Groups grundlægger og CEO, Anders Lendager, udtaler om projektet:

“Vi er i Lendager Group rigtig glade for, at Bygningsstyrelsen giver os mulighed for at dele vores erfaringer. Styrelsen er en stor aktør i den danske byggebranche, og derfor er det rigtig godt, at de som offentlig bygherre prioriterer innovation og bæredygtighed. Mange i byggebranchen har påpeget, at netop de offentlige bygherrer skal vise vejen, og dét kommer vi til at gøre sammen på arkitektskolen i Aarhus, der nu tager et godt skridt mod et mere konkurrence- og bæredygtigt byggeri.”

 

Den nye arkitektskole i Aarhus udvikles i tæt tværfagligt samarbejde med vores venner Vargo Nielsen Palle, ADEPT, Rolvung & Brøndsted Arkitekter, Tri-Consult og Steensen Varming.

Se mere og læs pressenyheden på Bygningsstyrelsens hjemmeside.

Rendering: ADEPT | Vargo Nielsen Palle

#arkitektskolenaarhus #newaarch #upcyclingoguddannelsehåndihånd #bygst #lendagergroup #adept #vargonielsenpalle #rolvungbrøndstedarkitekter #triconsult #steensenvarming