VINDER AF FIRSKOVVEJOMRÅDET

SÅDAN! Lendager har vundet den spændende opgave om at skabe den nye udviklings- og helhedsplan for Firskovvejområdet i Lyngby-Taarbæk Kommune!

Opgaven udarbejdes i samarbejde med vores fremragende venner Tredje Natur, EKJ Rådgivende Ingeniører og CBRE. Det er et tværfagligt team med spidskompetencer og ekspertiser indenfor byudvikling, som vil skabe et helhedsorienteret og unikt Firskovvejområde med en stærk, visionær og nytænkende bytypologi. Vi ønsker at benytte vores kompetencer til at præge byudviklingen i Lyngby-Taarbæk Kommune med en unik social, økonomisk, cirkulær og klimatisk bæredygtighed for øje.

Firskovvejområdet er et erhvervsområde tæt på stationen og bymidten – og rummer et stort potentiale for udvikling og fornyelse. Området har en blanding af boliger, virksomheder, større detailhandel og nye byrum.

Vi vil nu omdanne og genetablere det afskårede industrikvarter til en fortættet, mangfoldig og levende bydel af høj arkitektonisk kvalitet. En bydel, der med sin helt egen profil rodfæster sig i områdets identitet og giver borgerne enestående oplevelser i fremtidens Firskovvejområde!

#helhedsplan #udviklingsplan #byudvikling #lendagergroup #urbanmetabolisme #tredjenatur #ekj #cbre