• GOOD BUSINESS AND A HEALTHY ENVIRONMENT ARE EACH OTHER’S PREREQUISITES

HVAD LENDAGER TCW TROR PÅ

VORES MISSION

Er at hjælpe vores kunder med at styrke deres værdi og konkurrencefordele.

Lendager TCW hjælper dig med strategi, thought leadership, trend forecasting og ideation. Det betyder, vi kan hjælpe dig med at navigere med cirkulær økonomi som fokus. Vi kan hjælpe dig til at anvende de mest relevante medier og kommunikationsformer – og dermed sørge for en stærkere positionering.

En essentiel del af omlægningen til en cirkulær økonomi er at forstå og interagere med et nyt stakeholder-landskab. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning, hvor vi sammen kortlægger dine nye stakeholders og gennemgår, hvordan du bedst interagerer med dem.

 

VORES FORMÅL

Er at accelerere omlægningen til cirkulær økonomi.

Navnet ‘Lendager TCW’ står for ‘Lendager The Circular Way’. For ligesom vi har hjulpet start-ups, handelsorganisationer og multinationale organisationer, kan vi hjælpe din virksomhed med at tilpasse og indfri de fordel, der følger med en omlægning til cirkulær økonomi.

Partnerskabet vil dog kun fungere, hvis du – ligesom os – mener, at den cirkulære vej er den bedste vej frem. I vores arbejde er bæredygtighed og samfundsansvar ikke bare en CSR-strategi eller et marketing-stunt. Det er hardcore business.

VORES VISION

Er at gøre god forretning og klimaansvar til en succesful forretning.

Lendager TCW mener, at et sundt miljø er forløberen til en succesful forretning.

Kun ved at anvende den cirkulære metode til at skabe substantielle, konkurrencedygtige markedsfordele, kan vi opnå det fulde potentiale og skabe store samfundsmæssige fordele – mens vi samtidig reducerer klimaforandringerne.

HVAD LENDAGER TCW TILBYDER

STRATEGI

Er din virksomhed klar til den fjerde industrielle revolution og de højaktuelle globale disruption-tendenser? Har du overvejet de risici, der er forbundet med at fortsætte med den lineære model?

Vi hjælper dig med at forstå din virksomheds landkort i en cirkulær økonomi. Samtidig hjælper vi dig med at identificere, hvor du har relevante markeder, potentielle kunder, konkurrenter og leverandører. Vi kortlægger, hvilken forskel omlægningen gør, og hvordan du sikrer, at din virksomhed vinder fordel af at omlægge til en cirkulær økonomi. Kortsagt tilbyder vi, at identificere dit markedspotentiale og de muligheder, du vinder ved at omlægge til cirkulær økonomi.

Vi tror, at strategi er dynamisk og kan variere i form. Vi har studeret og anvendt de mest succesfulde cirkulære metoder, og hvordan de implementeres. Vi garanterer dig derfor en kompetent rådgivning i, hvordan din virksomhed (såvel som samfundet og klimaet) kan blive stærkere med cirkulær økonomi.

Specifikke services inkluderer:

 • Workshops
 • En af de viste rådgivningsservices
 • Situationsanalyse
 • Kortlægning af stakeholder-relationer
 • Udvikling af strategi samt implementering
 • Rådgivning i at navigere i en cirkulær økonomi, positionere dig i den rette kontekst og i anvendelse af relevante kommunikationsformer og medier

THOUGHT LEADERSHIP

Er du en visionær pioner indenfor cirkulær økonomi, der arbejder for at skabe bæredygtig vækst?

Så kan vi hjælpe dig med at drage fordele af at arbejde med cirkulær økonomi og med at anvende kommunikation som et redskab, der støtter op om dine værdier.

Specifikke services inkluderer:

 • Thought leadership-pakker, som skaber skræddersyede beskeder og kombinerer dem med globale fakta, stakeholders events etc.
 • Thought leadership-eksekvering inkluderer taleskrivning, politiske budskaber, opinion pieces samt at føre dig til kontakt med de rigtige stakeholders

TREND FORECASTING

Hvordan ser verden ud om 5, 10 eller 15 år? Ingen ved det med garanti – men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan anvende vores viden til at forudse, hvilke trends, fremtiden bringer. 

Verdenssamfundet og globale strukturer ændrer sig lige nu med høj fart. Vi mærker, hvordan det har en påvirkning på politisk plan, virksomhedsniveau og helt ind i vores personlige sfære.

Om du er ny eller bekendt med en cirkulær verden, så rådgiver vi dig, hvor du er. Vi analyserer strømninger og trends, som vi supplerer med vores indgående viden om cirkulær økonomi. Vi kan derfor tilbyde dig rådgivning i nuværende og fremtidige trends samt kortlægning af din virksomheds potentiale og risici.

IDEATION

Søger du nye idéer og perspektiver? Og er du nysgerrig efter, hvad cirkulær økonomi er – og hvad det kan gøre for din virksomhed?

Vi introducerer dig for cirkulær økonomi – og hvordan det kan implementeres i din virksomhed. Vi tilbyder et overblik over trends og hjælper dig og dit team med at udvikle idéer og tiltag, så I kan være på forkant med udviklingen.

Specifikke services inkluderer:

 • En kvalificeret kortlægning af, hvor din virksomhed bedst kan bidrage og få succes med cirkulær økonomi
 • Konkrete idéer og aktiviteter, som din virksomhed bør forfølge
 • Identificering af potentielle risici og anbefalinger til samarbejder